1. Pradžia
  2. Gurmaniški užkandžiai
  3. „Cacio e Pepe“ padažas su trumais

„Cacio e Pepe“ padažas su trumais

8,49 

Tradicinis itališkas padažas, bet perkeltas į aukštesnį lygį dėl trumų valso jame. Tiks tikriems gurmanams unikaliai kulinarinei patirčiai.

Dėl kreminės tekstūros galima naudoti čia ir dabar (pavyzdžiui, su Grissini su trumais), taip pat su spagečiais, Tagliolini ir patiekti šalia mėsos patiekalų.

Pabandykit ir praneškit, kiek iš 10 balų duodat 🙂

Be palmių aliejaus

Turime

ŠalisItalija
Dydis90gr
Prekės ženklas

Susipažinkite su...

ARTIGIANI DEL TARTUFO

Artigiani del Tartufo kilo iš Umbrijos trumų medžiotojų grupės. Pagrindinis tikslas – atrinkti ir naudoti tik pirmojo rinkimo trumus, kad jie taptų aukštos kokybės produktais. Puikios kokybės amatininkų gaminys, žinomas ir eksportuojamas visame pasaulyje. Produktai prieš gamybą tiriami įmonės laboratorijoje, tuomet iš kruopščiai atrinktų natūralių žaliavų, su kvalifikuotų darbuotojų pagalba rinkai "atiduodami" aukščiausios kokybės produktai. Be to, gamintojas visada rūpinasi naujovėmis, plėtra ir tyrimais, todėl visuomet ragausite tik pačius geriausius produktus.

Peržiūrėti produktus

Kiti produktai

Meniu