Genujos pesto padažas – tikra itališkos virtuvės klasika, tik čia ji paturbinta su vasariniais trumais.
Toks skonių šokis puikai tiks ne tik užkandėlėms su pomidorais, bet ir makaronų ar mėsos patiekalams paskaninti.
Susipažinkite su...
ARTIGIANI DEL TARTUFO
Artigiani del Tartufo kilo iš Umbrijos trumų medžiotojų grupės. Pagrindinis tikslas – atrinkti ir naudoti tik pirmojo rinkimo trumus, kad jie taptų aukštos kokybės produktais. Puikios kokybės amatininkų gaminys, žinomas ir eksportuojamas visame pasaulyje. Produktai prieš gamybą tiriami įmonės laboratorijoje, tuomet iš kruopščiai atrinktų natūralių žaliavų, su kvalifikuotų darbuotojų pagalba rinkai "atiduodami" aukščiausios kokybės produktai. Be to, gamintojas visada rūpinasi naujovėmis, plėtra ir tyrimais, todėl visuomet ragausite tik pačius geriausius produktus.